PDF import

pdfiumAlates 5.4 versioonist kasutab LibreOffice Chromiumist tuntud PDF’i visualiseerimisteeki pdfium, mis omakorda Foxit’i vastava teegi baasil loodud (lisalugemist). Kvaliteet on oluliselt parem kui varasemal libreoffice-pdfimport komponendil. Lisainfot Miklos Vajna ajaveebist (PDF-koopia artiklist). Seega võib 5.4 ja uuemal LibreOffice’il jätta tarkvarapaketi libreoffice-pdfimport paigaldamata ja saab endiselt edukalt ka PDF-dokumente importida LibreOffice Draw keskkonda, et neid seal ka muuta. Muutmine ei ole küll nii mugav kui see oleks LibreOffice’iga loodud hübriiddokumendi puhul ent siiski saab kõike muuta ja omakorda salvestada redigeeritava LibreOffice Draw dokumendina (.odg) ja seda omakorda PDF’i eksportida ja siis juba võimalik seda teha ka hübriiddokumendina.

Jaga:

Comments are closed.